LaLiga

Ancelotti: Real Madrid-duo kan være klar til El Clásico

Real Madrid og Carlo Ancelotti har måtte se bort fra Thibaut Courtois og Eder Militao siden starten af august – nu ser det ud til at lysne for Real Madrid-duoen som står til at vende tilbage lige i tide til El Clásico.

Carlo Ancelotti har røbet, at Eder Militao og Thibaut Courtois kan være i spil til det kommende El Clásico den 21. april.
Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix

Thibaut Courtois og Eder Militao er snart tilbage for Real Madrid.

Det kunne næste ikke passe bedre, da Carlo Ancelotti har løftet sløret for, hvornår den defensive duo står til at vende tilbage.

Det kan nemlig ske at være så god timing, at Courtois og Militao kan vende tilbage i tide til El Clásico.

– Vi har endnu ikke en fast dato, men vi vil drage fordel af landsholdspausen og så Copa del Rey finale-weekenden. Jeg tror efter den 14. april, efter Mallorca-kampen, så kan de være i spil igen, lyder det fra Carlo Ancelotti på pressemødet forud for LaLiga-opgøret imod Valencia.

Den 21. april finder et af fodboldhistoriens største rivaliseringer nemlig sted, når Real Madrid tørner sammen med ærkerivalerne FC Barcelona i El Clásico.

Courtois og Militao har begge måtte se til fra sidelinjen fra starten af august, hvor begge spillere pådrog sig knæskader.

Real Madrid forlænger med korsbåndsskadet forsvarsprofil
Thibaut Courtois ramt af skrækskade

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P