Serie A

Chokeret Pogba appellerer dopingdom

Paul Pogba er torsdag tildelt en fireårig karantæne, efter at han blev dømt for brug af testostonronfremmende midler. Nu fortæller Pogba, at han appellerer karantænen.

Paul Pogba kan endelig f¨å comeback for Juventus siden skiftet fra Manchester United i sommers.
Foto: REUTERS/Massimo Pinca.

Fire års udelukkelse fra fodbold.

Paul Pogba fik torsdag en lang karantæne som følge af positive dopingtests tilbage i sommer.

Det var de italienske anti-doping myndigheder, som tildelte den 30-årige franskmand karantænen torsdag, men nu kommenterer Pogba afgørelsen.

Paul Pogba og hans forsvarer har forklaret, at han ikke har været bevidst om indtagelsen af det testostoronfremmende stof DHEA.

Og Pogba er uenig

– Jeg er ked af det, chokeret og knust over, at alt, hvad jeg har opbygget i min professionelle spillekarriere, er blevet taget fra mig, skriver Paul Pogba i et opslag på sine profil på det sociale medie Instagram, og erklærer sig uenig i dommen.

Paul Pogba får fire års karantæne.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

– Når jeg er fri for de juridiske restriktioner, vil den fulde blive fortalt, men jeg har aldrig bevidst eller forsætligt indtaget nogen kosttilskud, der overtræder anti-dopingreglerne.

Pogba skriver samtidig, at han som elitesportsudøver aldrig kunne finde på at indtage forbudte stoffer for at forbedre sin præstation. Han har aldrig snydt hverken med- eller modspillere, og derfor er han klar til at tage sagen videre.

Paul Pogba får monsterstraf for doping

– Som følge af den i dag meddelte afgørelse vil jeg appellere dette til Den Internationale Sportsdomstol.

Dermed havner sagen hos Den Internationale Sportsdomstol – også kaldet CAS – som nu skal tage afgørelse til Pogbas karantæne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P