Premier League

Medie: Arsenal klar til at forlænge med europamester

Han har været inde og ude af Mikel Artetas mandskab, men ifølge et engelsk medie, så ønsker Arsenal at forlænge kontrakten med den italienske midtbanespiller Jorginho.

Jorginho varmer op for Arsenal
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Han kom til Arsenal fra Chelsea i januar 2023 på en kort kontrakt.

Til sommer udløber aftalen mellem italienske Jorginho og Arsenal FC, men alligevel ser forholdet ikke ud til at slutte.

Det engelske medie The Standard skriver torsdag, at Arsenal er klar til at forlænge kontrakten med den 32-årige midtbanespiller.

Da parterne indgik aftalen i januar sidste år, blev der indskrevet en klausul, som gav Arsenal mulighed for at forlænge aftalen med et år, således at udløb først er i sommeren 2025.

Arsenal ønsker dog angiveligt at gå videre end det.

Jorginho varmer op for Arsenal
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

The Standard skriver, at The Gunners agter at start en forhandling på nye vilkår, og dermed ser det ud til, at Jorginho, som blev europamester med Italien i 2020, kan binde sig for de kommende sæsoner i det nordvestlige London.

Seks gange er Jorginho startet inde i denne sæsons Premier League, og ti gange har han gjort indhop fra bænken. Jorginho var senest med i weekendens nedsabling af Newcastle.

Arsenal vildt overlegne – udraderede Newcastle med 4-1

Italieneren med de brasilianske rødder er i alt noteret for 41 kampe i Arsenal. Han har tidligere spillet i Chelsea, Napoli, Sambonifacese og Hellas Verona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P