Arsenal vildt overlegne – udraderede Newcastle med 4-1

Arsenal var storfavoritter lørdag aften mod Newcastle, og hjemmeholdet gjorde det onde ved gæsterne fra Nordengland gennem hele kampen.

S. Botman
18′
K. Havertz
24′
B. Saka
65′
J. Kiwior
69′
J. Willock
84′
45′
90′
  • Arsenal jagtede Liverpool på førstepladsen i Premier League lørdag aften, og allerede efter 18 minutter kom de foran mod Newcastle på et selvmål af Sven Botman.
  • Blot seks minutter senere scorede Kai Havertz til 2-0 for Arsenal i et af mange angreb.
  • Dominansen blev total i anden halvleg, hvor kampens store spiller Bukayo Saka på flotteste vis bragte ‘Gunners’ foran 3-0, inden polske Jakub Kiwior leverede 4-0-målet på et hjørnespark. Bolden snittede Newcastles Lewis Miley på vej i nettet.
  • Newcastle fik pyntet på resultatet, da den tidligere Arsenal-spiller Joe Willock reducerede til 4-1 kort før tid.

Arsenal 1-0 Newcastle (Selvmål, Sven Botman, 18′):

Arsenal 2-0 Newcastle (Kai Havertz, 24′):

Arsenal 3-0 Newcastle (Bukayo Saka, 65′):

Arsenal 4-0 Newcastle (Jakub Kiwior, 69′):

Arsenal 4-1 Newcastle (Joe Willock, 84′):