Premier League

Rolig Erik ten Hag: Taler om fælles fremtid med Ratcliffe

Spekulationerne om trænersædet hos Manchester United har været mange, men klubbens manager tager det hele med ro. Han er i god dialog med klubbens ejer, fortæller han.

Soccer Football – Premier League – Luton Town v Manchester United – Kenilworth Road, Luton, Britain – February 18, 2024 Manchester United manager Erik ten Hag reacts Action Images via Reuters/Peter Cziborra NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR ‘LIVE’ SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION.NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Og bedst som livet lige gik så godt for Manchester United. Ja, så gik det galt.

Klubben havde vundet de seneste fire kamp i Premier League, men tabte lørdag på hjemmebane til Fulham.

Det har gentændt debatten om manager Erik ten Hags fremtid, men hollænderen er ikke nervøs for sin jobsikkerhed i spidsen for Manchester United.

– Jeg er her, jeg er har kontrakt for de tre sæsoner, så det bekymrer mig ikke. Jeg fokuserer kun på processen, og ikke hvad der foregår omkring mig, lyder det fra manageren ifølge Sky Sports.

Sir Jim Ratcliffe købte sig tidligere på måneden ind i den engelske storklub, og det har allerede medført ændringer på de øverste pladser i klubben.

Men pladsen som manager ændres der ikke ved.

United-komet roser Ten Hag: Forlanger altid mere af mig

– Jeg har mange samtaler med Jim Ratcliffe, men især også med Sir Dave Brailsford, så jeg ved, hvad vi taler om. Jeg har en stærk tro, og jeg føler, at de tror på mig.

Snakkende er mange mellem den 54-årige manager og ledelsen. Og der tales både på den korte og lange bane.

– Jeg fokuserer bare på holdet, og jeg skal finde løsninger for det her hold, så de præsterer på den bedst mulige måde. Det handler om at fokusere på det, og ikke lade sig distrahere af støj.

– Vi taler om fremtiden, vi taler om en fælles fremtid, slutter Erik ten Hag.

Den pressede manager kan hente en tiltrængt sejr onsdag aften, hvor Nottingham Forest venter på udebane i FA Cuppen.

Kampen fløjtes op klokken 20:45 og kan ses på 6’eren, Discovery+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P