Premier League

Crystal Palace giver lang forlængelse til skadet profil

Cheick Doucouré har skrevet under på en ny lang kontrakt, som binder ham til den engelske klub for de næste mange sæsoner.

Cheick Doucouré i Crystal Palaces trøje
Foto: Crystal Palace

Cheick Doucouré har underskrevet en ny kontrakt med Crystal Palace.

London-klubbens defensive ankermand har ellers været ukampdygtig siden december med en skade i akillessenen.

Men i Crystal Palace er der stor tro på den 24-årige landsholdsspiller fra Mali. Så stor, at man har forlænget kontrakten, som ellers stod til at udløbe i 2027.

Onsdag formiddag har Palace annonceret, at Cheick Doucouré har skrevet under på en ny kontrakt, som binder ham til The Eagles indtil 2029.

Selvom Doucouré blot er noteret for 11 kampe i Premier League i denne sæson, så vækker forlængelsen glæde hos klubbens bestyrelsesformand.

– Efter hans fantastiske start i klubben er vi ikke i tvivl om, at han vil forsætte med at udvikle sig som spiller i de kommende år, og jeg kunne ikke være gladere over, at han nu er den seneste spiller til at binde sin fremtid til Crystal Palace, udtaler formand Steve Parish.

Cheick Doucouré i Crystal Palaces trøje
Foto: Crystal Palace

Også hovedpersonen selv er glad for udsigten til flere år i London-klubben.

– Vi har en super gruppe her, og jeg ser frem til at komme tilbage på banen så hurtigt som muligt, for at spille foran fansene i denne fantastiske klub, lyder det fra Doucouré.

Stor målmandsfejl kickstartede Crystal Palace mod Burnley

Doucouré kom til Crystal Palace fra franske RC Lens i 2022, og har siden spillet 47 kampe for klubben. Han forventes fortsat ude i en rum tid endnu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P