Stor målmandsfejl kickstartede Crystal Palace mod Burnley

Crystal Palace tog et stort og vigtigt skridt væk fra bunden af Premier League med en storsejr over Burnley, som blev skudt i gang af en fatal forsvarsfejl. Se alle mål og highlights her.

C. Richards
68′
J. Ayew
72′
J. Mateta
77′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • To Premier League-bundhold i form af Crystal Palace og Burnley stod lørdag eftermiddag over for hinanden i en kamp, som bar præg af et tidligt rødt kort til Burnley.
  • Efter 35 minutters spil blev Burnleys Josh Brownhill således udvist, efter at han forsøgte at rette op på en fejlslagen aflevering fra Burnley-keeper James Trafford. Dermed ventede en lang kamp i undertal for Vncent Kompanys tropper.
  • 68 minutter skulle der gå, før Crystal Palace fik hul på målbylden. Først ved Chris Richards, dernæst ved Jordan Ayew og til sidst ved Jean-Philippe Mateta på straffespark. Kampen endte således 3-0 og Crystal Palace har nu otte point ned til nedrykningsstregen, mens Burnley har 10 point op til redning.

Crystal Palace 0-0 Burnley (Josh Brownhill rødt kort, 35′):

Crystal Palace 1-0 Burnley (Chris Richards, 68′):

Se alle highlights i videoen øverst i artiklen.

Crystal Palace 2-0 Burnley (Jordan Ayew, 72′):

Crystal Palace 3-0 Burnley (Jean-Philippe Mateta, 77′):