3F Superligaen

Ombejlet Lind: Forlængelse var hele tiden førsteprioritet

Alexander Lind har spillet i Silkeborg siden 2016, og den 21-årige angriber er langt fra færdig i Søhøjlandet. Tirsdag har han forlænget aftalen med hjerteklubben.

Alexander Lind i rød trøje for Silkeborg
Foto: Silkeborg IF

Han er blot 21 år, men har allerede spillet over 70 kampe på Silkeborgs førstehold.

Alexander Lind har været en stor profil for Silkeborg i denne sæson, og tirsdag er de gode præstationer blevet honoreret.

Lind har nemlig skrevet under på en ny kontrakt i Silkeborg, og derfor udløber angriberens aftale nu først i 2028. Det var ikke en svær beslutning for Alexander Lind.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker klubben, og jeg har altid følt mig utrolig godt tilpas SIF. Klubben har vist stor tillid til mig, da jeg kæmpede mig tilbage fra mine skader, og alle i SIF ved, hvor hårdt jeg har kæmpet for at nå hertil i dag. Jeg har arbejdet stenhårdt for at blive en vigtig del af den klub, jeg anser som min klub, udtaler Alexander Lind til klubbens hjemmeside.

Alexander Lind i rød trøje for Silkeborg
Foto: Silkeborg IF

Den målfarlige angriber har sparket døren ind til Superligaen i denne sæson, hvor angriberen er noteret for ti mål i 17 kampe.

I vinter gik der forlydender om et skifte til blandt andre Brøndby, men en forlængelse i Silkeborg har været førsteprioritet.

Officielt: Lind underskriver ny lang kontrakt i Silkeborg

– Jeg er derfor rigtig glad og stolt over at have forlænget min kontrakt med Silkeborg IF. Det har hele tiden været min førsteprioritet at forlænge samarbejdet – også selv om der har været mange rygter om udlandet i transfervinduet, fortæller Alexander Lind.

Alexander Lind har trods sin unge alder allerede spillet 73 kampe for SIF og scoret 20 mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P