3F Superligaen

FCK-talenter jubler: Vavro kommer med pizza

Denis Vavro må en tur forbi pizzamanden efter FCK’s U19-hold tirsdag aften spillede sig videre i UEFA Youth League – det har han nemlig lovet.

Denis Vavro stikker til Andreas Schjelderup
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er ikke lige hver dag, at man spiller sig i en europæisk kvartfinale.

Men. Når man gør, så skal det også fejres, og det bliver det formentlig også i FCK.

Klubbens U19-hold spillede sig nemlig i kvartfinalen af UEFA Youth League efter en intens straffesparkskonkurrence imod slovakiske MSK Zilina.

Her blev Oscar Buur den helt store helt for Løverne med en afgørende redning, og han har hørt, at der venter en belønning fra førsteholdsstopperen Denis Vavro.

– Jeg har hørt, at han kommer med 20 pizzaer til os på torsdag, så det lyder sgu meget fint.

– Jeg har hørt, at det var Vavros gamle hold. Det sagde han også til mig, da jeg var med på træningslejr i Portugal, fortæller Oscar Buur til FCKTV efter kampen.

Således har de unge FCK’ere både en kvartfinale og pizza at se frem til.

FCK videre i Youth League efter straffe

– Det er nok den vildeste kulisse, som jeg har spillet i. Man kunne også godt høre, at der kom gang i den, da de fik udlignet til 1-1.

– Men jeg synes, at vi håndterer det meget fint. Vi kriger måske lidt meget, og vi ville gerne have haft bolden lidt mere i løbet kampen. Sådan er fodbold også engang imellem.

FCK’s U19-hold gik stensikkert videre fra gruppespillet i Youth League, hvor holdet delte gruppe A med Bayern Münchens, Galatasarays og Manchester Uniteds U19-hold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P