3F Superligaen

Officielt: Jacob Neestrup er årets træner

F.C. København har været storspillende under Jacob Neestrup, og nu belønnes den unge cheftræner med den fornemmeste træner-hæder Danmark har at byde på.

FC Københavns cheftræner Jacob Neestrup jubler omkring slutfløjt under Champions League-kampen mellem FC København og Galatasaray SK i sjette spillerunde i gruppe A i Parken, København, tirsdag den 12. december 2023..
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Ét mesterskab og én pokal-triumf.

Det er trofæ-høsten under Jacob Neestrups ledelse i F.C. København 2023.

Dertil kommer også en flot europæisk kampagne, hvor FCK også har gjort sig bemærket i Champions League – derfor er Jacob Neestrup årets træner 2023.

– Jeg er selvfølgelig stolt og ydmyg over prisen som årets træner i 2023. Mange dygtige kollegaer har anerkendt det arbejde som spillerne, staben og jeg har leveret i 2023.

– Det betyder meget og så vil jeg helt sikkert sætte endnu større pris på den flotte hæder, når der er mere ro til at se tilbage.

– I F.C. København var 2023 et sportsligt imponerende kalenderår. Derfor skal alle vores dygtige spillere og alle i staben have den største anerkendelse for det enorme bidrag de sammen har leveret til klubben. Tak for det!, lyder det fra Jacob Neestrup til FCK’s hjemmeside.

Neestrup overtog tøjlerne i FCK i 2022 efter Jess Thorup.

Siden er det blevet til 68 kampe i spidsen for Løverne, hvor Jacob Neestrup i snit har hentet 1,94 point per kamp.

I den indeværende Superliga-sæson befinder FCK sig på tredjepladsen inden mandagens opgør imod FC Nordsjælland.

Kampen fløjtes i gang klokken 19:00, og du kan se den på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P