Kvindelandsholdet

Landstræneren jubler: Harder er lige så god som før skaden

En slem knæskade spolerede store dele af efteråret for Pernille Harder. Nu er den 31-årige stjerne tilbage i sin første landsholdstjeneste, og landstræneren beretter om en Harder fit for fight.

Pernille Harder jubler efter en scoring for Danmark
Foto: Luisa Gonzalez/Reuters/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Pernille Harder er tilbage i Kvindelandsholdets tjeneste.

Den 31-årige offensivprofil har ellers været væk fra landsholdsfodbolden grundet en grim knæskade tilbage i efteråret.

Nu er Harder dog tilbage på Kvindelandsholdet, hvor hun i øjeblikket træner med resten af landsholdet i Marbella forud for onsdagens testkamp mod Østrig – og danskeren er tilbage i topform, lyder det fra landstræneren.

– Hun har set rigtig godt ud i løbet af denne uge. Hun har spillet de seneste uger i Bayern München, hvor hun har leveret gode præstationer, og hun er kommet hertil og ligner den Pernille, som jeg synes, hun var før skaden. Hun ser kvik og frisk ud og er i god form, fortæller landstræner Andrée Jeglertz til campo.dk.

Harder er startet inde i alle årets seks kampe for det tyske storhold Bayern München, hvor årets første scoring dog fortsat lader vente på sig.

Men Harder pynter på ethvert landshold, også det danske, lyder det fra landstræneren.

Pernille Harder jubler efter en scoring for Danmark
Foto: Luisa Gonzalez/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg synes, hun er en af de bedste spillere i Europa. Og det er klart, uanset hvilket landshold man har, så betyder det meget at have sådan en spiller til rådighed i sin trup.

– Jeg er meget glad over, at hun igen er frisk og kan spille på det niveau, som vi og hun ønsker, slutter Kvindelandsholdets landstræner, svenske Andrée Jeglertz.

Harder og mulige debutanter i landsholdstrup

Harder, Jeglertz og resten af Kvindelandsholdet skal i aktion på onsdag, hvor Østrig venter i en venskabskamp. Opgøret fløjtes op klokken 16:30 og kan ses på DR2 og DR TV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P