Overtidsscoring redder Juventus ud af krise

Efter 19 kampe i streg uden nederlag fra september til januar var Juventus forud for søndagens hjemmekamp mod Frosinone røget ind i lidt af en krise. Den sørgede Daniele Rugani med en overtidsscoring for at sparke Torino-klubben ud af.

Juventus slog Frosinone på overtidsmål og to mål af Dusan Vlahovic.

Krisen er afblæst i Juventus.

I hjemmekampen mod Frosinone søndag fik Den Gamle Dame nemlig sin første sejr i fem kampe, da Daniele Rugani i fem minutters overtid scorede sejrsmålet til 3-2.

Dusan Vlahovic åbnede opgøret allerede efter tre minutters spil, men efter en halv time var Juventus bagud 1-2.

Vlahovic sørgede for balance inden pausen, men i anden halvleg var der hverken flere mål i den serbiske Juventus-topscorer eller andre af spillerne på banen – indtil fem minutter inde i overtiden.

Her dukkede Daniele Rugani op ved bagstolpen på en dødbold, og med en flad afslutning sendte han bolden imellem benene på Frosinone-målmand Michele Cerofolini.

Med søndagens sejr spillede Juventus sig ud af den krise, der kun har budt på to point i de seneste fire kampe.

Med sejren holder Juventus AC Milan under sig i tabellen, men Torino-klubben har fortsat seks point op til Inter på førstepladsen, og Inter har tilmed to kampe i hånden.

Inter møder senere søndag danskerklubben Lecce på udebane – en sejr i den italienske støvlehæl vil give Simone Inzaghis tropper et forspring på hele 11 point.