Ligue 1

Enrique udskiftede Mbappé: Vænner os til at spille uden

PSG-træner Luis Enrique udskiftede i søndagens kamp mod Rennes Kylian Mbappé, selvom holdet var bagud. Hans efterfølgende forklaring bidrog ikke ligefrem til at bremse rygterne om Mbappés fremtid.

PSG skal vænne sig til at spille uden Kylian Mbappé.
Foto: Sarah Meyssonnier/Reuters/Ritzau Scanpix

Kylian Mbappé er snart fortid i Paris Saint-Germain.

Sådan har det i efterhånden flere måneder lydt i internationale medier.

Nu lyder det nogenlunde tilsvarende fra PSG-cheftræner Luis Enrique, og det er nye toner fra den franske hovedstad.

I søndagens hjemmekamp mod Rennes startede Kylian Mbappé på top for den parisiske klub, men efter 65 minutters spil blev Mbappé skiftet ud – selvom PSG var bagud 0-1.

Efter kampen, hvor PSG i syv minutters overtid sikrede sig et enkelt point qua Goncalo Ramos’ straffesparksscoring, blev Luis Enrique selvsagt forhold sin udskiftning af ligaens topscorer, og spanierens svar var opsigtsvækkende.

Medie: Mbappé har aftale med Real – afventer Champions League

– Vi er nødt til at vænne os til ikke at spille med Kylian. Før eller siden kommer det til at ske. Han spiller eller spiller ikke, som jeg anser det som passende, ligesom enhver træner gør med sine spillere, lød det efter kampen fra Enrique, der uddybede:

– Jeg ønsker maksimal konkurrence til næste sæson. Jeg vil have alle startende spillere på det her PSG hold til at tænke, at det her er en fantastisk mulighed. Det er det, jeg ser efter i denne og i næste sæson, lyder det fra Enrique.

Ifølge flere medier har Kylian Mbappé allerede en forhåndsaftale på plads med Real Madrid.

I den franske Ligue 1 er PSG efter søndagens sene point ubesejret i de seneste 18 ligakampe, og de har efter 23 kampe hele 11 point ned til Brest på andenpladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P