Bekymret Rösler: Scorer ikke nok i åbent spil

AGF var både en og to mand i overtal, men formåede alligevel ikke at vinde, da FC Midtjylland vandt søndag aften i 3F Superligaen. Og særligt de mange brændte chancer i indledningen blev udslagsgivende.

AGFs cheftræner Uwe Rösler under superligakampen mellem Vejle Boldklub og AGF på Vejle Stadion mandag den 19. februar 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF kom på måltavlen to gange søndag aften.

Alligevel var det ikke nok til at vinde over FC Midtjylland, der trods 40 minutter i undertal, tog alle tre point søndag aften.

AGF var ellers fyr og flamme på det februarkolde Ceres Park i kampens indledning, hvor chancerne var mange, men afbrænderne det ligeså.

– Vi scorer ikke målene, selv når vi er i total kontrol i kampen. Vi spillede godt i dag, så der er mange positive ting, men sådan er det i fodbold. Man er nødt til at have en balance.

– Kampen burde været begravet efter de første 30 minutter. Men det var den ikke, og det er FC Midtjyllands fortjeneste. De bliver i kampen, udtaler Uwe Rösler til den skrevne pressen.

AGFs cheftræner Uwe Rösler under superligakampen mellem Vejle Boldklub og AGF på Vejle Stadion mandag den 19. februar 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kalenderen skal bladres helt tilbage til november og mod Viborg, for at finde AGF’s seneste mål fra åbent spil i 3F Superligaen.

Straffespark og hjørnesparkssituationer har dannet basis for de seneste fire aarhusianske scoringer, og det giver en smule rynker i panden på klubbens tyske cheftræner.

– Det er vores problem. Det er bekymrende, at vi ikke scorer nok i åbent spil.

– I dag havde vi virkelig gode chancer i virkelig gode områder. Et utal af chancer, men vi får ikke lagt bolden i nettet.

Rösler glæder sig dog over, at det lykkedes AGF at spille sig frem til mange chancer i den første halve time, og fortæller, at der kun er en måde, hans hold kommer til at score.

Skuffet Anderson efter katastrofekamp: Forfærdelig oplevelse

– Vi træner og træner og træner, og vi sætter spillerne i de situationer igen og igen og igen. Og jo mere, man træner det, forhåbentlig scorer også vi mere, slutter AGF-træneren.

AGF’s næste chance for tre point er på søndag, hvor OB gæster Ceres Park. Kampen fløjtes op klokken 16.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P