Europa League

Priske om nyt møde med Klopp: Betyder mindre for mig

Brian Priske bliver en af de sidste fodboldtrænere, der står head to head med Jürgen Klopp i denne omgang, når de to mødes i Europa League. Men det betyder mindre for Priske.

Brian Prisek skal til Anfield med sit Sparta Prag hold og spille mod Liverpool
Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har enorm succes i Sparta Prag lige nu, og Brian Priske får nu det, man med rette kan kalde en seriøs udfordring.

Sparta Prag trak fredag Liverpool i næste runde af Europa League, og i marts venter to opgør mod Jürgen Klopp og Liverpool.

Alt det om mig og det personlige plan, er jeg ikke så god til

– Vi vidste jo, at det ville blive en god modstander. Men lige Liverpool er jo en helt anden kaliber med al ære og respekt for de andre hold i turneringen. Liverpool er en mastodont, så det er en kæmpe udfordring, siger Priske ovenpå dagens lodtrækning.

Men derefter holder Priske også igen med respekt og benovelse. Den danske succestræner glæder sig til de to opgør men har mest fokus på den opgave, der venter, og ikke så meget alt det udenfor banen.

Også selvom han kommer til at stå overfor Jürgen Klopp.

– Det betyder mindre for mig. Det, der betyder allermest, er, hvordan jeg kan gøre mit job og forberede spillerne. Alt det om mig og det personlige plan, er jeg ikke så god til. Det er da fedt nok at kigge tilbage på det engang, at vi har stået head to head. Men det er ikke det vigtigste for mig, siger Priske, der ved, at hans hold har efterladt et godt indtryk i Europa.

– Det er et kvalitetsstempel på det, vi har haft gang i gennem lang tid. Hele 2023 var fantastisk, når man kigger på resultaterne. Vi lavede over 100 point i 2023, og jeg må bare sige, at spillerne bliver ved med at løfte sig. Det er et fantastisk fundament, og det skal vi bygge videre på i de næste mange sæsoner, siger Priske til campo.dk.

Brian Priske har tidligere stået overfor Klopp, da FC Midtjylland spillede mod Liverpool i sæsonen 20/21.

Netop kulturen og arbejdet i Sparta Prag har F.C. Københavns sportsdirektør Peter Christiansen også udtalt sig om. Det kan du høre i videoen herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P