3F Superligaen

Rasmus Falk inden FCN: Vil gøre Parken til et specielt sted

F.C. København spiller mandag årets første hjemmekamp i Superligaen, når FC Nordsjælland gæster Parken. Rasmus Falk håber, at københavnerne kan fortsætte vinteropstartens gode takter.

Rasmus Falk brokker sig i kamp for FCK
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København kom godt fra land i Superligaen i sidste uge.

I søndags lykkedes det FCK at besejre Silkeborg IF med 0-3 på det normalt så svære kunstgræs på JYSK Park.

Mandag aften gælder det så et andet kunstgræsvant fodboldhold, når FC Nordsjælland slår vejen forbi Parken. Og Rasmus Falk håber at tage nogle af tendenserne fra vinteropstarten med til kampen.

– Jeg tror, det bliver en lidt anden kamp, men håber stadig at se det samme udtryk i vores intensitet, i vores presspil, udtaler Falk til FCK TV og fortsætter:

– Det er dér, jeg synes, vi har lagt på i pre-season særligt i forhold til vores spil uden bold, som har gjort, at vi er blevet bedre til at erobre boldene højt på banen, og vi har stået bedre defensivt som hold. Det har gjort, at vi har kunne skabe flere og hurtigere chancer.

Tidligere torsdag kunne den københavnske klub fortælle, at der er solgt over 30.000 billetter til mandagskampen, hvor flere tribuner nærmer sig udsolgt.

Og den store opbakning kommer med et vist ansvar, fortæller Rasmus Falk.

Tribuner nærmer sig udsolgt: FCK mærker stor interesse

– Vi ved, at det forpligter, og vi gør det bedste, vi kan, når vi spiller i Parken. Det gør vi også på udebane, men vi vil rigtig gerne bygge noget op omkring Parken og gøre det til et helt specielt sted at spille fodbold, lyder det fra FCK’s nummer 33.

Kampen mellem FCK og FC Nordsjælland fløjtes op mandag klokken 19 og kan ses på TV3Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P