PSV og Borussia Dortmund må nøjes med uafgjort i Holland

Efter 90 minutters Champions League-aktion kunne PSV og Borussia Dortmund ikke finde en vinder, og dermed er det helt lige før returopgøret.

Mats Hummels begår straffe på Malik Tillman.
L. de Jong
56′
D. Malen
24′
45′
90′
  • Det absolutte tophold fra Æresdivisionen, PSV, tog tirsdag aften imod Borussia Dortmund, og under opvarmningen måtte Dortmunds målmand Gregor Kobel udgå med en skade – derfor startede Alex Meyer i Dortmund-buret

• Til trods for det, så kom tyskerne bedst fra start, da den tidligere PSV-spiller Donyell Malen åbnede kampen med en scoring efter 24 minutters spil, som dog tog en stor afretning

• Mats Hummels indtog en skurkerolle for Dortmund, da tyskeren begik et straffespark. Dortmund-forsvareren kom for sent i sin tackling på Malik Tillman, og straffesparket kunne Gregor Kobel nok heller ikke have gjort noget ved, da Luuk de Jong sendte bolden i kassen til kampens slutresultat 1-1

PSV Eindhoven 0-1 Borussia Dortmund (Donyell Malen, 24′):

PSV Eindhoven 1-1 Borussia Dortmund (Luuk de Jong, 54′):