37-årig Tom Huddlestone matchvinder i Under 21-derby

Den 37-årige midtbaneveteran Tom Huddlestone afgjorde mandag aften U21-derbyet mellem Manchester United og Manchester City. Det har fået fodboldverdenen til at løfte øjenbrynene.

Tom Huddlestone for Manchester United
Foto: Manchester United

Han fik debut i Premier League i 2003.

Mandag aften afgjorde 37-årig Tom Huddlestone U21-derbyet mellem Manchester United og Manchester City.

Kun én spiller på banen mandag var født, da Huddlestone fik debut for Derby i 2023, men det holdte ikke den rutineret Huddlestone fra at træde ud på banen i ungdomskampen mandag.

Huddlestone var iført den røde Manchester United-trøje og i det 54. minut sparkede han bolden køligt i kassen til 2-0 i Premier League 2-kampen mod rivalerne fra Manchester City.

Og hvordan kan det være, at en 37-årig spiller, må spille med i en Under 21-kamp, tænker mange måske.

Svaret er lige til.

Tom Huddlestone for Manchester United
Foto: Manchester United

I følge Premier Leagues reglement må hvert hold i reserveholdsturneringen Premier League 2 starte med en målmand og maksimum fem markspillere over aldersgrænsen.

Tom Huddlestone er ‘player-coach’ for Manchester Uniteds U21-hold, og det var ikke første gang, at den 37-årige Huddlestone tørnede ud for U21-holdet i Manchester United i denne sæson.

Huddlestone startede karrieren i Derby i 2003. Han er noteret for 242 kampe i Premier League og har tørnet ud for Tottenham, Wolverhampton og Hull.

Se Tom Huddlestones mål for U21-holdet her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P