Bayern-krisen fortsætter: Taber for tredje kamp i streg

Skidt er blevet til værre i Bayern München, da de tyske mestre søndag aften tabte 3-2 til VfL Bochum.

Krisen fortsætter i Bayern München.

De seneste tre kampe har ikke kastet en eneste sejr af sig, og efter de tyske mestres standarder, så er det slet ikke godt nok.

Det nød VfL Bochum fordel af, da de søndag aften slog Thomas Tuchel og co. med 3-2.

Det startede ellers så lovende for Bayern, som kom foran takket være Jamal Musiala, der bragede bolden i mål efter 13 minutters spil.

Vanen tro fik vi også et spilstop, da Bundesligaens fans protesterer mod udenlandske investorer i Bundesliga-klubberne.

Dernæst gik det helt galt for Bayern, der indkasserede to mål kort før pausen, som Takuma Asano og Keven Schlotterbeck stod for.

Det blev endnu værre, da skurken fra Champions League-braget mod Lazio, Dayot Upamecano, igen gjorde sig upopulær ved at begå endnu et straffespark.

Det resulterede også i et rødt kort, da franskmanden fik uddelt sit andet gule, og straffesparket eksekverede Kevin Stoger.

Harry Kane fik reduceret til allersidst efter en fornem Mathys Tel-dribletur, hvor franskmanden endte med at trille bolden til en helt fri Kane.

Med nederlaget ser det nu rigtig svært ud for Bayern München i Bundesligaen, hvor Bayer Leverkusen er ved at stikke af.

Der er nemlig otte point op til Xabi Alonsos velsmurte maskine, som bare buldrer derudaf.

Således stiger presset også gevaldigt på Tuchel, som angiveligt ikke havde råd til at tabe søndagens opgør. Det kan du læse meget mere om her!

Medie: Fyring ligger ikke i kortene… Endnu!