Championship

Ny assist fra Lucas Andersen: Han har masser af kvalitet

Lucas Andersen kvitterede for sin første startplads i Queens Park Rangers med et flot oplæg til kampens enlige mål. Efter sejren var der roser til danskeren.

Lucas Andersen præsenteres i QPR
Foto: Queens Park Rangers

En skarp bold ind i feltet, og voila! 1-0 til QPR.

Lucas Andersen havde lørdag næstsidste fod på, da Ilias Chair scorede det sejrsgivende mål mod Bristol City.

Assisten kom efter Lucas Andersens første startplads, som følge af den 29-årige nordjydes fornemme start hos Championship-klubben QPR.

Og efter samarbejdet mellem Andersen og marokkanske Chair delte manager Marti Cifuentes roser ud til de to offensivspillere.

– Vores mål kom efter kombination fra to kvalitetsspillere. Ilias Chair er allerede en topspiller for os, men jeg har fortalt ham, at han har evnerne til at udrette endnu større ting, udtalte Cifuentes efter kampen ifølge Irish News.

Det var Lucas Andersens tredje optræden i QPR, og hans anden assist. Der var da også roser til Andersen fra den spanske manager.

Lucas Andersen fik hovedrolle i QPR-remis mod Norwich

– Lucas Andersen besidder ligeledes en masse kvalitet, og det var godt at se dem arbejde sammen for at skabe chancen, lød det fra den tidligere AaB-cheftræner.

Med sejren tog QPR tre vigtige point i kampen for at undgå nedrykning. Næste kamp er på lørdag mod rækkens absolutte bundprop fra Rotherham.

Se Andersens assist øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P