Premier League

Indskiftet United-helt: Tager det ikke personligt

Scott McTominay afgjorde kampen for Manchester United søndag aften efter et sent indhop – og rollen som indhopper sårer ikke skotten.

Scott McTominay blev den helt store helt søndag aften, da Manchester United slog Aston Villa på Villa Park.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Scott McTominay redder United igen.

Det er efterhånden blevet en fast del af skottens arbejdsopgaver i Manchester United.

Den hårdtarbejdende midtbanespiller er med sin sene scoring mod Aston Villa på syv mål i Premier League, og dermed også United-topscorer i ligaen.

Det er til trods for, at den skotske landsholdsspiller ofte starter på bænken – og ikke har startet inde siden årsskiftet.

– Jeg føler, at så længe jeg er sund og rask, så kan jeg komme ind på banen og præstere. Jeg tager det ikke personligt [når han starter ude, red.], jeg gør bare mit bedste, når jeg kommer ind.

– Hver kamp vi vinder er et stort skridt fremad og selvtillid for drengene. Det er positivt, men det handler om at bygge videre på det, og ikke blive for komfortable, fortæller Scott McTominay til Sky Sports.

Tidligere i sæsonen er den dynamiske midtbanespiller også blevet skiftet ind, hvor han har vist sig at være kampafgørende.

Da Manchester United mødte Brentford på Old Trafford i oktober var Erik ten Hag’s tropper nede med 0-1, indtil Scott McTominay stemplede ind med to scoringer i tillægstiden.

Se alle mål og highlights fra søndagens opgør her:

Højlund lyner og McTominay redder United

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P