3F Superligaen

Carlgren: God dialog med Randers

Randers FC-målmanden Patrik Carlgren runder snart 200 kampe for kronjyderne – til trods for det, så har den svenske målmand kontraktudløb til sommer.

Randers FC Logo
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Patrik Carlgren er efterhånden synonym med Randers FC.

Den svenske målmand har vogtet buret for kronjyderne siden 2018, og selv har Carlgren nydt sin tid i Randers.

Dog er det endnu uvist, om den tidligere svenske landsholdsmålmand skal fortsætte i Kronjylland efter sommeren.

Selv er Carlgren fortrøstningsfuld omkring fremtiden i Randers.

– Jeg synes, at jeg har en god dialog med klubben, og jeg er meget glad for at være her. Jeg har været her i lang tid, jeg kender klubben, og de kender mig. Så vi ved, hvad vi får af hinanden.

– Jeg har været her i fem og et halvt år – snart seks år til sommer. Det er blevet til mange kampe, og jeg har haft en fantastisk tid i Randers, og det er jeg meget stolt af, fortæller Patrik Carlgren til campo.dk

Med kontraktudløbet til sommer, er det også nærliggende at spekulere i, om den svenske målmands fremtid ligger et andet sted.

– Selvfølgelig vil jeg gerne fortsætte i Randers, men der er også altid en dør, der er åben, og selvfølgelig findes der interesse fra andre hold og kanter, men lige nu er jeg ikke så fokuseret på det – Superligaen er snart i gang igen.

Den 32-årige svensker er den spiller med sjetteflest optrædener for kronjyderne, og når bolden igen ruller i Superligaen i februar, så kan Carlgren runde sin optræden nummer 200 for klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P