3F Superligaen

FCK’s Elyounoussi: Nye spillere skal anerkende vinderkulturen

F.C København var aktive på det netop overståede transfervindue, og de nye spillere i truppen skal mærke vinderkulturen i klubben, lyder det fra en af holdets store stjerner.

Mohamed Elyounoussi besvarer spørgsmål hos FCK
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Scott McKenna, Magnus Mattson og Alex Rúnarsson.

Tre gange var sportsdirektør Peter Christiansen og FCK aktive i vinterens transfervindue.

De nye spillere er hentet på store internationale hylder, og truppen er styrket både i forsvaret, på midtbanen og i målet.

Mohamed Elyounoussi er glad for tilgangene.

– Jeg synes, det har været meget fornuftigt, at vi har styrket os på de positioner, vi havde brug for. Vi har brug for en stor trup og en stærk trup for at kunne konkurrere så højt som muligt og nå vores mål, udtaler Elyounoussi til campo.dk

Hver gang, vi går på banen, handler det om at vinde.

Mohamed Elyounoussi

Nordmanden fortæller, at han har ansvaret for at integrere Scott McKenna og Magnus Mattsson, som også deler værelse sammen.

Elyounoussi kom selv til FCK i sommer, så han ved, hvordan det er at være ny i klubben, og hvad der venter de nye spillere.

– Der er en vinderkultur her. Nye spillere, der kommer ind, skal bare anerkende, at her skal der vindes. Hver træning, hver kamp. Hver gang, vi går på banen, handler det om at vinde. Og jeg tror, det smitter af på de nye, så de forstår det med det samme.

– Men uden for træningen har vi fået en god gruppe med mange forskellige baggrunde. Men her er stadig mange skandinaver, så kulturen er stadig stærk, lyder det fra den 29-årige offensivspiller.

Mattsson elsker tydelig Neestrup: Intet mellem linjerne

F.C. København er lige nu i Portugal, hvor klubben deltager i The Atlantic Cup. Torsdag klokken 20 møder københavnerne norske Molde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P