3F Superligaen

Mattsson elsker tydelig Neestrup: Intet mellem linjerne

Magnus Mattsson har fået et godt indtryk af FCK-cheftræner Jacob Neestrup, som ikke lægger skjul på, hvad han forventer sig af spillerne.

Magnus Mattsson er vendt hjem til dansk fodbold og F.C. København
Foto: campo.dk / Allan Hvid

Magnus Mattsson endte som en Superligaens mest omtalte transfers.

Efter et par gode år i hollandske NEC Nijmegen – særligt med et godt efterår i 2023 – træner han nu med i den danske mesterklub i Portugal, hvor der aktuelt er dømt træningslejr.

Her har han også stiftet bekendtskab med sin nye cheftræner, Jacob Neestrup.

Mødet med den nye cheftræner virker ikke ligefrem til at have gjort den tidligere Silkeborg IF-spiller i tvivl om, hvorvidt han har truffet den rigtige beslutning med sit skifte.

Nærmere tværtimod.

– Det er også klart, at jeg har fået en anden træner. Nu er det Jacob Neestrup, og han har jo en anden ledelsesstil end min tidligere træner.

– Han er mere direkte, og det kan jeg godt lide. Der er ikke så meget mellem linjerne. Så det er den måde, at jeg mærker det.

Jeg hørte også på et tidspunkt i dag, at han råbte efter dig.

– Ja ja, præcis. Det trives jeg i – aldrig at være i tvivl om, hvad ens cheftræner vil. Det, tror jeg, er vigtigt, siger Magnus Mattsson til campo.dk.

Neestrup efter nederlag mod Brøndby: Jeg er ikke bekymret

Magnus Mattsson og resten af F.C. København-spillerne har otte dage til at lade Jacob Neestrup få dem gjort klar til foråret 2024.

Her venter et opgør mod Manchester City den 13. februar i Champions League-regi hjemme i Parken.

Søndag den 18. februar venter Silkeborg IF ude i Superligaen.

Du kan se interviewet med den nyslåede FCK’er i videoen øverst i artiklen, hvor Jacob Neestrup også knytter en kommentar til sin nye midtbanespiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P