Premier League

Medie: Storklub har budt på Eriksen – kan hentes i februar

Selvom transfervinduet er smækket i i England, så kan klubberne stadig sælge spillere, og det kan angiveligt blive aktuelt i denne måned for Manchester United og Christian Eriksen.

Tyrkiske Galatasaray er angiveligt interesseret i at hente Christian Eriksen.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har kontrakt i Manchester United til sommeren 2025.

Det er dog langt fra givet, at Christian Eriksen bliver i Manchester United kontrakten ud.

Den danske landsholdsspiller kom til den engelske storklub i sommeren 2022, og i sin første sæson i klubben var han en fast bestanddel af det mandskab, der sluttede som nummer tre i Premier League.

I denne sæson er danskerens betydning for holdet blevet markant reduceret, og den startplads, han sad så sikkert på i sidste sæson, er pludseligt gledet ham af hænde.

Det har sat gang i rygter om et forestående exit.

Allerede sidst i januar begyndte rygterne om et skifte til tyrkiske Galatasaray, og de selvsamme rygter dukker nu op igen.

Eriksen om sin fremtid: Jeg føler mig ikke færdig på nogen måde

Transfervinduet i Tyrkiet er nemlig – i modsætning til i England – endnu ikke lukket, og de tyrkiske klubber kan således hente spillere indtil den 12. februar.

Det mener flere tyrkiske medier, herunder Aspor og Star, at Galatasaray har tænkt sig at udnytte til at hente den danske midtbanespiller til Istanbul.

Christian Eriksen: For mange op- og nedture

De tyrkiske mestre har angiveligt allerede fået en lejeaftale afvist af Manchester United, og det skulle i stedet have fået dem til at sende en forespørgsel om lejeaftale plus købsobligation til den engelske klub.

Christian Eriksen kom til Manchester United efter en halvsæson hos Brentford på en fri transfer, og dermed vil han også repræsentere et transferoverskud, såfremt han skulle blive solgt – noget Manchester United ikke har oplevet mange gange, siden Sir Alex Ferguson stoppede i klubben i 2013.

Kun Daniel James, Javier Hernandez og Chris Smalling er blevet er på snart 11 år blevet solgt dyrere, end Manchester United har købt dem.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P