Premier League

Eriksen om sin fremtid: Jeg føler mig ikke færdig på nogen måde

I et nyt interview med Viaplay fortæller Christian Eriksen, at han langt fra føler sig færdig som topprofessionel, selvom Manchester United-danskeren snart fylder 32 år.

Christian Eriksen føler sig bestemt ikke færdig, selvom han er ved at blive en ældre herre.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

31 år er ingen alder.

Christian Eriksen var i hvert fald ganske klar i mælet, da han blev interviewet af Viaplay.

Danskeren understregede, at han føler, at han sagtens kan bidrage med mere i Manchester United, selvom han fylder 32 år den 14. februar.

– Der kan ske mange ting rigtig hurtigt i fodbold, men lige nu handler det bare om at nyde tiden i United, hvor jeg har kontrakt i halvandet år endnu. Jeg skal bare arbejde så hårdt som muligt i så lang tid som muligt, fortalte den danske landsholdspiller til Viaplay.

Viaplay spurgte også ind til, om danskeren har gjort sig nogle overvejelser i forhold til, hvornår karrieren eventuelt kommer til at gå på hæld.

– Jeg har ikke sat tid på, hvornår jeg vil være færdig, og hvornår jeg ikke vil. Jeg føler mig ikke færdig på nogen måde, så der er god tid endnu til at spille en masse fodbold, sagde danskeren om sin fremtid til Viaplay.

Eriksen har spillet 848 minutter i den indeværende Premier League-sæson, hvor han har optrådt i sammenlagt 15 kampe.

Spilletiden har danskeren forvaltet til et mål og en enkelt assist.

Manchester United ligger på nuværende tidspunkt nummer ni i Premier League, hvor de torsdag har muligheden for at spille sig helt op på en syvendeplads, hvis de slår Wolverhampton på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P