3F Superligaen

Nyt AGF-indkøb: En kæmpe klub med et tiltalende projekt

AGF hentede på januar transfervinduets sidste dag unge Jonas Jensen-Abbew i FC Nordsjælland. Nu fortæller den nye AGF'er, hvorfor valget landede på den aarhusianske Superliga-klub.

Jonas Jensen-Abbew i aktion for FC Nordsjælland i Conference League mod Spartak Trnava.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Jonas Jensen-Abbew er et nyt navn, som AGF-fansene skal vænne sig til.

Den 21-årige forsvarsspiller blev nemlig hentet til den aarhusianske klub på Deadline Day i januar transfervinduet.

Her hentede AGF sin nye forsvarsspiller hos konkurrenterne fra FC Nordsjælland, hvor Jensen-Abbew har været tilknyttet siden 2019.

I et interview med sin nye klub fortæller forsvarsspilleren, hvorfor valget netop endte på AGF.

– Jeg har ikke spillet så meget, som jeg egentlig gerne ville i Nordsjælland, og her har jeg gode muligheder for at jagte noget mere spilletid, og så er AGF også en kæmpe klub.

– Så da muligheden kom på bordet, der tænkte jeg, at det her kunne godt være det rigtige for mig. Så jeg er bare superglad for at være her.

AGF deler med Viktoria Plzen i testkamp

– AGF er en kæmpe klub, og faktisk en af de klubber, som jeg har spillet mod allermest. Og jeg synes, at de gange vi har spillet mod dem, der har vi haft det lidt svært i perioder. Så jeg ved, at jeg kommer ind i en god gruppe, der er inde i en rigtig god periode. Og der er ved at blive bygget et kæmpe projekt op, som virker rigtig tiltalende, fortæller Jensen-Abbew til AGFs YouTube-kanal.

Derudover forklarer Jensen-Abbew, hvad “De Hviie” kan forvente af nyindkøbet, og hvilke kvaliteter han besidder.

– Det er en spiller, der er god på bolden, forsvarer godt, og ligesom også er med til at tage noget lederinitiativ. Jeg vil komme her og gøre mit bedste for, at vi kan nå vores mål. Og det er egentlig det vigtigste, siger den nyerhvervede AGF-spiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P