Premier League

Benrahma-skifte går i vasken: Lyon sender kæmpe-sviner til West Ham

Alle detaljer var på plads, men alligevel glippede transferen af Said Benrahma fra West Ham til Lyon - og det er englændernes skyld, lyder det i en hård anklage natten til fredag.

West Ham udlejer Said Benrahma til Lyon.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Saïd Benrahma var millimeter fra at skifte til Lyon torsdag.

Faktisk var alt klappet og klart for algerieren. Prisen var på plads, detaljerne var afstemt og Benrahma var klart til at blive præsenteret.

Men alligevel gik det galt.

Og det er West Hams skyld, lyder det nu fra Lyon, der sender en hård sviner mod den engelske klub.

– Olympique Lyonnais beklager dybt, at transferen af Saïd Benrahma mislykkede, grundet årsager, der ligger uden for vores kontrol, og stiller spørgsmålstegn ved West Hams opførsel, som ikke formåede at færdiggøre de nødvendige administrative procedurer på trods af alle indgåede aftaler, lyder det fra den franske klub.

Klubben fortæller, at de to klubber havde indgået en aftale, og Lyon havde fået en godkendt skiftet hos DNCG, den franske organisation, der fører tilsyn med spillerhandler i Frankrig.

Alt var på plads, og derfor registrerede Lyon transferen på FIFAs transferplatform, FIFA TMS, men her gik det galt.

– Tidligt på aftenen, da Olympique Lyonnais havde indtastet alle administrative data på FIFAs dedikerede platform, havde West Ham aldrig iværksat nogen teknisk procedure fra deres side, på trods af gentagne påmindelser fra Olympique Lyonnais og kontinuerlig telefonkommunikation.

Derfor gik handlen ikke igennen, da både den sælgende og købende klub skal godkende en transfer på FIFAs platform, for at den pågældende spillers spillercertifikat kan blive overført.

– Olympique Lyonnais beklager denne situation dybt, og West Ham udviser en dyb mangel på respekt over for både klubben og spilleren.

– Klubben (Lyon, red.) forbeholder sig retten til at iværksætte alle passende procedurer, der er nødvendige for at validere handlen senere, og for at holde West Ham ansvarlig, slutter den franske klub.

Dermed ser det ud til, at det sidste ord ikke er sagt i denne sag.

Officielt: Lyon henter defensiv midt i Forest

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P