Premier League

Ange Postecoglou driver gæk med pressen: Kun skuffet over én ting i transfervinduet

Tottenham-manager Ange Postecoglou greb chancen for at lave lidt spas med de fremmødte journalister ved fredagens pressemøde.

Tottenhams manager, Ange Postecoglou, jokede med pressen.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Alverdens medier er altid på jagt efter den gode historie og den fængende overskrift.

Det gælder naturligvis også i den engelske sportspresse, der til tider har haft ry for at tilhøre den mere skruppelløse ende af skalaen.

På det seneste pressemøde med Tottenham-manager Ange Postecoglou, sad de fremmødte journalister vanen tro klar til at få den bedst mulige historie med hjem, og det udnyttede australieren til at give sig selv et billigt grin.

Han tog således tykt pis på salen.

– Den eneste skuffelse i går (torsdag, Deadline Day, red.) var nok, at jeg mente, at der var en virkelig god mulighed for os, men klubben følte bare ikke… ja, den følte bare ikke, at det var det rigtige at gøre, indledte Ange Postecoglou, inden han bekendte kulør:

– Så det er jeg meget skuffet over. Men han (Lewis Hamilton, red.) endte ved Ferrari, så det må vi bare leve med, lød det fra Tottenham-manageren, inden han fandt et smil frem og talte direkte til pressen:

– Prøv lige at se jer alle. I var klar til at skrive løs, lød det med et grin, som bredte sig rundt i lokalet.

Ange Postecoglous kommentar er med henvisning til Formel 1-verdenen, hvor den velnok største stjerne af dem alle, i hvert fald i Storbritannien, Lewis Hamilton, torsdag trak overskrifter, da han annoncerede et skifte fra Mercedes til Ferrari i 2025. Han har været ved Mercedes i 11 år som professionel.

Tottenham spiller næste gang ude mod Everton lørdag klokken 13.30, hvor Ange Postecoglou formentlig finder en mere alvorlig mine frem.

Klubben fra det nordlige London har selv delt den omtalte hændelse i et klip på det sociale medie X. Det kan du se nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P