3F Superligaen

Mattsson: Virkelig særligt for mig at komme til FCK

Efter længere tids tovtrækkeri kan Magnus Mattsson endelig kalde sig for FCK-spiller, og det glæder den 24-årige midtbanespiller.

Magnus Mattsson præsenteres i FCK
Foto: F.C. København

Fra Silkeborg over Holland og til København.

Magnus Mattsson har imponeret stort i NEC Nijmegen, men fremover er det i FCK, den tidligere Silkeborg-spiller skal slå sine folder.

Det står klart torsdag, hvor FCK har præsenteret tekniske midtbanespiller i klubben.

Det vækker stor glæde hos klubbens sportsdirektør, men også for Mattsson er det en speciel dag.

– Det er et stort skifte for mig, udtaler Mattsson til FCKs hjemmeside.

– Jeg har haft en fantastisk tid i Nijmegen, som jeg altid vil være taknemmelig for, men muligheden for at komme til F.C. København var virkelig noget særligt for mig, og jeg har haft et stort ønske om at få det til at lykkes.

Mattsson kom til Nijmegen i 2021, og særligt i denne sæson har midtbanespilleren været brandvarm, hvor det er blevet til 11 mål i 19 kampe for Mattsson. Fremover er det i FCK, at talentet skal udfoldes.

– For mig er FCK en international klub, der har taget nogle markante skridt frem de senere år. Holdet spiller en attraktiv form for fodbold, som passer godt til mig, og jeg får muligheden for at spille sammen med fantastisk dygtige holdkammerater og foran en imponerende fanbase.

– Det glæder jeg mig virkelig til, slutter FCKs nye nummer otte.

Magnus Mattsson er allerede i Portugal sammen med resten af den københavnske trup.

Mattsson checker ind torsdag morgen – bliver dyrere end Pep Biel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P