Premier League

‘Non, merci’: Højbjerg vender tomlen ned til franske bejlere

Pierre-Emile Højbjerg har været kædet sammen med flere store europæiske klubber, men er stadig på lønningslisten i Tottenham. I Frankrig har der også været bud efter danskeren, men Højbjerg har takket nej, erfarer tysk medie.

Pierre-Emile Højbjerg sparker til bolden for Tottenham
Foto: Andrew Yates/AP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Pierre-Emile Højbjerg er en populær herre.

Godt nok ikke hos hans manager Ange Postecoglou, hvor spilletiden for Højbjerg har været knap, men fra det europæiske fastland har interessen været stor.

Pierre-Emile Højbjerg har gennem længere tid været sat i forbindelse med et skifte, men en af bejlerne har den 28-årige dansker angiveligt vendt tomlen ned til.

Der har ellers været forlydender om interesse for Højbjerg fra både Atletico Madrid, Napoli, Juventus og Lyon, men sidstnævnte skal ikke gøre sig nogen forhåbninger om at hente københavneren.

Det erfarer Florian Plettenberg, som er journalsit for Sky Sport i Tyskland.

På det sociale medie X skriver Plettenberg, at Lyon i de seneste dage har skubbet på for at tilknytte den danske midtbanespiller, men Højbjerg har angiveligt afvist de franske tilnærmelser.

Journalisten skriver endvidere, at flere klubber har forhørt sig omkring Højbjerg, som forventes at være interesseret i at finde en ny klub i dette transfervindue.

Pierre-Emile Højbjerg har tidligere spillet i Bayern München, Augsburg, Schalke 04 og Southampton. Han kom til Tottenham i 2020, hvor han foreløbigt er noteret for 168 kampe i den hvide trøje.

Højbjerg har scoret otte mål for Tottenham – se dem alle øverst i artiklen.

Medie: 90 minutter mod United er ikke nok – Højbjerg vil væk

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P