Mattsson lyner igen: Dansker-duel ender i remis

Magnus Mattsson var atter engang at finde på måltavlen, da NEC Nijmegen gæstede Jakob Breum og Go Ahead Eagles i en målrig remis.

Mattsson er ikke en spiller, man har lyst til at sælge billigt i Nijmegen

Magnus Mattsson brænder banen af i Æresdivisionen.

NEC Nijmegens danske målmager var igen at finde på måltavlen, da danskeren fik netmaskerne til at blafre på ny ude mod Go Ahead Eagles.

Begge mandskaber spiller med i den sjove ende af Æresdivisionen, og i dag var der såmænd også to danskere på banen, da Jakob Breum også kom på banen sent i anden halvleg.

Mattsson åbnede ballet sent i første halvleg, da hans straffespark ikke var til at redde for Jeffrey De Lange i Go Ahead Eagles-målet.

Efter 74 minutters spil fik hjemmeholdet udlignet til 1-1, da Bas Kuipers stemplede ind med et fornemt hovedstød.

Sent i opgøret bragte NEC Nijmegen sig atter i front, da Tjarron Chery gjorde det til 1-2.

Kort før tillægstiden fik Go Ahead Eagles tildelt et straffespark, som Victor Edvardsen med nød og næppe fik eksekveret, til trods for, at Jasper Cillessen havde hånden på.

Med endnu en scoring er Magnus Mattsson nu nummer fem på topscorerlisten i Æresdivisionen med 11 mål på 18 kampe.

Nijmegen-træner om målfarlige Mattsson: Vi må ikke miste ham
Brandvarm Mattsson fortsætter hvor han slap: Driller mestrene fra Feyenoord