‘VK’ og Kjær trak et straffe hver: Dansker-duel ender i remis

Simon Kjær og AC Milan tog imod Victor 'VK' Kristiansen og Bologna lørdag aften, og efter to dansk-fremtvungne straffespark endte kampe i en remis.

Victor 'VK' Kristiansen startede inde for Bologna, som lørdag aften gæstede Simon Kjær og AC Milan.

Tre straffespark i én kamp – men kun ét resulterede i scoring.

Der var lagt i kakkelovnen til dansker-duel, da både ‘VK’ og Simon Kjær startede inde i lørdagens Serie A-opgør.

De to danske landsholdsspillere viste sig også at være yderst kampafgørende, da begge spillere fremtvang straffespark i 2-2-kampen mellem AC Milan og Bologna.

Bologna kom bedst fra land, da Joshua Zirkzee skød mellem benene på Mike Maignan.

Kort før pausen fik Simon Kjær tilkæmpet sig et straffespark, da danskeren dykkede efter en løs bold i Bologna-feltet, hvorefter gæsternes anfører, Lewis Ferguson, fik ramt Kjær i ansigtet.

Seancen kastede også et rødt kort af sig til Bolognas cheftræner, Thiago Motta, som var yderst utilfreds med dommerens kendelse.

Olivier Giroud stod for afviklingen af straffesparket, men Bologna-keeper Skorupski havde luret franskmanden og reddede forsøget.

Lige inden pausen kom Ruben Loftus-Cheek i feltet, til stor glæde for AC Milans fans, da englænderen bragte balance i regnskabet.

I anden halvleg fik Rafael Leao tildelt et straffespark efter kluntet forsvarsspil. Denne gang skulle Theo Hernandez afvikle sparket, som han sendte direkte på stolpen og selv fik sendt i mål på riposten.

Målet fik dog ikke lov at stå, da sparkeren af et straffespark ikke må røre bolden igen, før den har rørt en anden spiller.

Ruben Loftus-Cheek var ikke færdig med at score efter sin første scoring. Englænderen gjorde det også til 2-1, på et flot hovedstød.

Sent i opgøret fik ‘VK’ også skaffet et straffespark, da AC Milans Alessandro Florenzi havde godt fat i danskerens trøje.

Straffesparket sparkede Riccardo Orsolini resolut ind til kampens slutresultat 2-2.