FA Cup

Sean Dyche revser VAR efter Everton-skuffelse

Everton røg lørdag ud af FA Cup'en efter et 1-2-nederlag til Luton. Everton-træner Sean Dyche mente efterfølgende, at VAR havde fejlet i at gribe ind.

Sean Dyche revser VAR efter Everton-exit mod Luton i FA Cup
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton er ude af den engelske FA Cup.

Det står klart, efter klubben i dag tabte 1-2 til Luton på et mål scoret dybt inde i overtiden.

Efterfølgende blev Everton-træner Sean Dyche interviewet af Evertons egne folk, og her havde han blandt andet fokus på VAR i forbindelse med kampens første mål, hvor Dominic Calvert-Lewin blev skubbet omkuld.

– Omkring det første mål, er jeg nødt til at nævne VAR igen – jeg ved ikke, hvad der sker med det. Calvert-Lewin har to hænder i ryggen, alle vil hævde, at det ikke er et stort skub, men faktum er, at vi ser straffespark, hvis du får en berøring på skulderen. For mig var det en fejl, og jeg troede stærkt, at det ville blive omstødt til frispark. Vi kan tilsyneladende ikke komme på den rigtige side af VAR i øjeblikket, lyder det fra en frustreret Everton-træner.

– Men jeg vil ikke tale mere om det, jeg synes ikke, vi var så gode, som vi kan være. Det var en grim, tæt kamp. I anden halvleg syntes jeg, at vi var stærkere, og vi leverede mere en præstation, der var os værdig, men uden at vi var skarpe nok. Så går to dødbolde imod os, hvilket ikke ligner os, og desværre er det mærkeligt nok sket to gange mod Luton i denne sæson.

Everton ligger lige over nedrykningsstregen i Premier League, hvor de efter en beslutning fra det engelske fodboldforbund fik fratrukket 10 point i starten af sæsonen.

Næste opgave for Merseyside-klubben venter allerede på tirsdag, hvor Fulham venter på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P