Barca ydmyget på hjemmebane af Villareal

FC Barcelona leverede lørdag aften et sensationelt comeback, da Villareal kom på besøg, men 'Den Gule Ubåd' fik det sidste ord.

FC Barcelona leverede et vaskeægte comeback, da Xavi's mandskab fik vendt 0-2 til 3-2 på bare 12 minutter.

Presset på Xavi er ikke blevet mindre efter lørdagens kamp.

FC Barcelona troede, at de havde leveret et fænomenalt comeback, da Villareal kom på besøg lørdag aften.

Comebacket blev dog annulleret sent i opgøret, da først Goncalo Guedes udlignede til 3-3, hvorefter Alexander Sørloth og Jose Luis Morales gjorde ydmygelsen total i overtiden til kampens resultat 3-5.

Efter 22 minutter troede Gerard Moreno, at han havde bragt Villareal på sejrskurs, men scoringen blev hurtigt annulleret efter et VAR-gennemsyn, som vurderede, at Alexander Sørloths screening var kriminel.

Moreno fik dog bolden i mål, uden at kampens dommer eller VAR intervenerede, da Sørloth spillede en hård og flad aflevering lige til Morenos venstreskøjte, som efterlod Inaki Pena chanceløs.

I det 54′ spilleminut gjorde La Masia-produktet Ilias Akhomach det onde ved sin tidligere klub, da han rundede Barca-keeperen og satte bolden ind til 0-2.

Xavi optimistisk trods ny nedtur: Vi spiller med børn!

Men. Barcelona gik mål-amok, da først Ilkay Gundogan lynede, efterfulgt af en Pedri-perle og bare fire minutter efter Pedris udlignende mål, fik Eric Bailly ekspederet bolden ind bagved danske Filip Jörgensen i Villareal-målet.

Goncalo Guedes blev kæppen i Barca-hjulet, da hans scoring til 3-3 annullerede Barca-comebacket.

I tillægstiden var der store appeller for et straffespark til FC Barcelona, da Santi Comesana havde arm på bolden – efter et VAR-gennemsyn vurderede kampens dommer, at straffesparket ikke skulle stå.

Skidt blev til værre, da Alexander Sørloth på mærkværdigvis fik sendt bolden i mål til 3-4.

På en eller anden måde blev det endnu værre, da Jose Luis Morales fik passeret Inaki Pena for femte gang i opgøret, til kampens resultat 3-5.

Dermed taber FC Barcelona vigtige point i topstriden af LaLiga. ‘Blaugrana’ har nu otte point op til Girona på andenpladsen, og 10 point op til ærkerivalerne fra Real Madrid på førstepladsen.

Medie: Tidligere Barca-profil forhandler med saudisk klub
Vild historie: Williams rejste fra Afrika for at sende Barcelona ud af pokalen