Kjærs Milan scorer i overtiden og slår ‘TK’s Udinese

Lørdag aften var der to danske midtstoppere på banen, da Udinese tog imod AC Milan i en målrig affære.

Milan vandt 3-2 over Udinese ude

Det var en begivenhedsrig affære, der lørdag aften udspillede sig i Udinese.

Kampen bød på fem mål og to danskere i form af Thomas Kristensen og Simon Kjær, der begge var med fra start for deres respektive mandskaber, da AC Milan i de døende minutter slog Udinese 2-3.

Desværre vil kampen nok af mange blive husket for noget andet. Der var nemlig et spilstop i første halvleg som resultat af gentagende racistiske tilråb mod Milans målmand, Mike Maignan.

Isolerer man spillet på banen, var det en rigtig intens kamp, hvor den tidligere Chelsea-midtbane Ruben Loftus-Cheek gjorde det til 1-0 for Milan i det 31. minut.

Kort inden pausen udlignede Udineses Lazar Smardzic, efter han på fornem vis afdriblede danske Kjær og sparkede bolden forbi den netop tilbagevendte Maignan.

Udinese bragte sig endda foran i anden halvleg, da franske Florian Thauvin gjorde det til 2-1 i hjemmeholdets favør i det 62. minut.

I det 83. minut kickstartede Luka Jovic det milanesiske comeback, da han var vågen i feltet og gjorde det til 2-2.

Og så til allersidst – i det 93. minut – var det Noah Okafor, der fandt netmaskerne og fuldendte comebacket i det begivenhedsrige opgør.

Kampen blev Stefano Piolis sejr nummer 100 som træner for Milan.

Dermed sejrede AC Milan igen i Serie A, hvor de på nuværende tidspunkt ligger nummer tre med fire point op til Juventus, der dog har spillet en kamp mindre.