Æresdivisionen

Jordan Henderson får varm velkomst i Amsterdam: Gadekunst og sengetøj

Jordan Henderson blev torsdag præsenteret i Ajax. Noget tyder på, at den tidligere Liverpool-kaptajns lettere blakkede ry ikke fylder det store hos de hollandske fans.

Jordan Henderson er blevet taget godt imod i Ajax.
Foto: Remko De Waal/AFP/Ritzau Scanpix

Jordan Henderson er ikke hvem som helst.

Med 81 landskampe for England og næsten 500 kampe for Liverpool på CV’et, er det unægteligt et stort navn, der torsdag blev præsenteret i hollandske Ajax.

Det kan også ses på Ajax’ hjemmeside samt i Amsterdam, hvor hypen omkring den 33-årige midtbanespiller så absolut er tilstede.

Således har mediet Sportbible delt et billede på Instagram med en dertilhørende tekst.

På billedet kan man se et vejskilt, hvor et bogstav er blevet malet over, så der nu står ‘Jordan Henderson’. Der er også blevet malet et billede af hovedpersonen selv på vejskiltet, hvor han står med en spand rød maling.

Derudover kan man allerede nu købe Ajax-sengetøj med ‘Henderson’ og nummeret ‘6’.

Jordan Henderson satte også blot et døgn efter sit skifte til Ajax rekord for flest trøjesalg i klubbens historie.

De forskellige gestusser må uden tvivl lune hos Jordan Henderson, der med sit skifte til Al-Ettifaq i sommer gjorde sig særdeles upopulær mange steder i Europa og særligt England.

Foruden det lettere kontroversielle skifte til saudiarabisk fodbold i sig selv, så var han nemlig en stor forkæmper for LGBT+-miljøet. Noget, som hurtigt faldt til jorden hos mange, da han skiftede til det mellemøstlige kongerige.

Saudi-boss efter Henderson-exit: Alt går i den rigtige retning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P