Barcelona-legende: Jeg vil tilbage til fodbolden

En overraskende retur venter rundt om hjørnet fra en tidligere Barcelona-profil, der selv har offentliggjort, at han har planer om at vende tilbage.

Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix.

Han har ikke været i aktion på det højeste fodboldplan i 14 måneder.

Nu melder FC Barcelona-legenden Gerard Pique sig på banen igen, men ikke som spiller, påpeger den 36-årige spanier på det sociale medie X.

Den tidligere forsvarsgeneral har brugt sit fodboldotium på at etablere Kings League. Det er en form for indendørs fodbold, hvor der er skruet markant op for underholdningen.

Men det stiller altså ikke sulten længere hos den gamle Barcelona-skipper.

– Det er et nyt år og efter meget betænkningstid, har jeg besluttet at vende tilbage til fodbolden. Jeg savner det meget, skriver Gerard Pique.

Den pensionerede forsvarsklippe har dog tænkt sig at returnere på bænken, hvor han vil indtage trænerrollen. Det bliver ikke uddybet, hvor eller hvornår han skal stå på sidelinjen som cheftræner.

Berørt Piqué tog afsked med Camp Nou: Jeg vender tilbage

Pique kom op gennem FC Barcelonas talentakademi, La Masia, inden han i 2004 skiftede til Manchester United. I 2008 blev han hentet retur til Catalonien af Pep Guardiola, hvor han spillede frem til 2022.

Spanieren fik 616 kampe i blaugrana-trøjen. Det gav et afkast på 53 mål og 13 oplæg fra forsvarsgeneralens fod.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P