Premier League

Ten Hag giver en opdatering på skaderne i United

Manchester United er hårdt ramt på skadesfronten, men klubbens manager, Erik ten Hag, kommer med flere positive opdateringer.

Erik ten Hag ved, at fansene er skuffede.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Spillere som Lisandro Martinez, Casemiro og Mason Mount er blot nogle af de navne, som har været ramt af skader i Manchester United.

Den engelske storklub har siden 23/24-sæsonen startede været hårdt ramt på skadesfronten, mens klubben ligeledes har seks profiler ude med skader lige nu.

Forud for Manchester Uniteds FA Cup-opgør mod Wigan Athletic mandag, gav klubbens manager, Erik ten Hag, nogle opdateringer på de skadede spillere til klubbens hjemmeside.

Her kom hollænderen med nogle positive nyheder, hvor fire spillere blandt andet forventes at komme tilbage i truppen i løbet af januar.

– Vi må vente lidt endnu. De (Casemiro og Lisandro Martinez, red.) har stadig brug for tid, før de kan få deres comeback, men det er et godt signal, at de er tilbage på græs sammen med holdet, og at de er med til holdtræning.

– Flere spillere er tæt på at vende tilbage til banen. Spillere som Harry Maguire, Luke Shaw, Tyrell Malacia og Mason Mount. De spillere, tror jeg, vil komme tilbage på holdet i løbet af januar, siger Erik ten Hag til klubbens hjemmeside.

Casemiro med store roser: Højlund kan blive en af Uniteds største

Manchester Uniteds FA Cup-kamp mod Wigan Athletic spilles mandag den 8. januar klokken 21.15.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P