Se dem her: William Osula scorer to og sender Sheffield United videre med stensikker sejr

Danske William Osula var på pletten to gange, da han og resten af Sheffield United-mandskabet smadrede League Two-holdet Gillingham i FA Cup. Se danskerens scoringer her.

Danske William Osula scorede sine to første seniormål på Sheffield United mod Gillingham i FA Cup.

‘A walk in the park’ for Sheffield United.

Premier League-mandskabet rejste lørdag til Gillingham, hvor de slog League Two-holdet med hele 0-4.

Danske William Osula fik scoret sit første seniormål for Sheffield United tidligt i første halvleg, inden han efter 39 minutter kunne kalde sig for dobbelt målscorer.

I anden halvleg var det James McAtee, der stjal showet.

Han scorede efter 83 minutter til 0-3, inden den 21-årige englænder gjorde det kampens endelige resultat efter 87 minutter.

20-årige William Osula blev taget ud til fordel for den tidligere Liverpool-spiller Rhian Brewster efter 72 minutter.

Mål og Highlights: Newcastle smadrer Sunderland i Tyne-Wear Derby

De to mål i lørdagens FA Cup-opgør markerer Osulas første scoring(er) i 20 opgør for Sheffield Uniteds førstehold.

Han nåede at score et enkelt mål for U18-mandskabet i de tre kampe, han fik der.

Se alle højdepunkterne fra kampen i videoen øverst i artiklen.