Premier League

Medie: Henderson er desperat for et skifte hjem til Premier League – også selvom prisen er høj

Livet er ikke en dans på roser i Saudi-Arabien for Jordan Henderson, og nu mener Daily Mail at vide, at han er ivrig for et skifte hjem til England.

Jordan Henderson er ivrig efter et skifte hjem til England ifølge Daily Mail.
Foto: Hamad I Mohammed/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I sommer takkede han ja til en aftale, der sikrede ham mere end 6 millioner kroner om ugen.

Det eneste, han skulle gøre, var at flytte til en ørkenstat, hvor homoseksualitet er ulovligt og kvinder få rettigheder har.

Således drog den tidligere Liverpool-kaptajn Jordan Henderson, som før har været fortaler for LGBTQ+-fællesskabet, til Saudi-Arabien. Her skulle han fremadrettet tørne ud for klubben Al-Ettifaq, som har en anden Liverpool-legende ved roret – nemlig Steven Gerrard.

Men alt har ikke været blå himmel og gode tider for Henderson i Mellemøsten.

Det engelske medie Daily Mail mener nu at vide, at Jordan Henderson gerne vil hjem til Premier League igen. Gerne snart.

Mediet skriver, at Henderson har haft svært ved at finde sig til rette i klubben og landet generelt siden skiftet. Han vil derfor gerne tilbage til moderlandet, også selvom det kommer til at koste ham dyrt i skatter og tabt fortjeneste i forhold til løn.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derudover har den kritik, Henderson har modtaget for at være fortaler for LGBTQ+-rettigheder for så at flytte til et land, hvor det er ulovligt at være en del af det fælleskab, også taget hårdt på den 33-årige englænder.

Han har ifølge Daily Mail sagt til sine holdkammerater, at han vil tage en kort ferie, mens den saudiarabiske liga holder vinterpause, hvor han vil tænke over sine muligheder.

Efter svinetackling på Nørgaard – derfor trak dommeren rundt rødt kort

Bliver et skifte en realitet for Jordan Henderson, vil han blive beskattet af sin kolossale løn. Den aftale, han har nu, er nemlig, at han ikke skal betale skat af sin løn, hvis han formår at blive i klubben i to år.

Det er dog ifølge Daily Mail noget, han gerne gør, hvis det betyder, at han kan komme væk fra Saudi-Arabien og Al-Ettifaq.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P