LaLiga

Real Madrid bekræfter skade – misser Super Cup

Real Madrid bekræfter, at Lucas Vázquez er blevet skadet, og højrebacken misser efter alt at dømme den spanske Super Cup senere på måneden.

Lucas Vázquez er skadet og misser formentlig Super Cuppen.
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Når Real Madrid den 10. januar møder Atletico Madrid i den spanske Super Cup, bliver det formentlig uden Lucas Vázquez.

Den spanske kongeklub kan også meget vel måtte undvære den 32-årige højreback, hvis de spiller sig i finalen fire dage senere, hvor enten FC Barcelona eller Osasuna venter i saudiarabiske Riyad.

Lucas Vázquez har nemlig pådraget sig en skade i baglåret.

– Efter test foretaget af Real Madrids lægestab i dag, er vores spiller Lucas Vázquez blevet diagnosticeret med en skade i semitendinosus (muskel i baglåret, red.) i sit højre lår. Hans udvikling vil blive monitoreret, lyder det i en officiel udmelding fra Real Madrid.

Real Madrid melder ikke selv noget om en prognose for skaden, som af fanmediet ManagingMadrid dog menes at holde ham ude i tre uger.

Vázquez ikke er normal starter for Real Madrid i denne sæson, så kommer skaden stadig som lidt af en bet for Carlo Ancelotti.

Rüdiger sikrer kneben Real Madrid-sejr over nedrykningsbejlere

Den italienske cheftræner havde havde onsdag sit normale førstevalg på højrebacken, Dani Carvajal, tilbage i aktion for første gang i fire uger, da Real Madrid onsdag slog Mallorca. Særligt kampen(e) i Super Cuppen i Saudi Arabien kunne have givet 31-årige Carvajal en tiltrængt pause.

Real Madrid møder lørdag Arandina fra den fjerdebedste spanske række i Copa del Rey, inden de i næste uge rejser til Saudi Arabien for at møde lokalrivalerne i Super Cuppens semifinale.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P