Premier League

Officielt: United sender hollænder på græs i Bundesligaen

Manchester United bekræfter, at Donny van de Beek skal til Eintracht Frankfurt på udleje resten af sæsonen.

Donny van de Beek smiler efter skiftet til Frankfurt
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

21 minutters spilletid.

Det er, hvad det er blevet til for Donny van de Beek i Manchester United denne sæson.

Derfor har det været forventet, at den engelske klub gerne ville sende den 26-årige hollænder andetsteds, og det er nu sket.

United bekræfter således, at Van de Beek skal spille resten af sæsonen på leje i Eintracht Frankfurt.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano indeholder aftalen også en forkøbsret til Frankfurt. Den skulle angiveligt lyde på 11 millioner euro plus tre millioner euro i såkaldte ‘add-ons’ – samlet kan Frankfurt altså ende med at skulle betale 104 millioner danske kroner.

I den tyske finansby skal Van de Beek blandt andet forsøge at sikre Die Adler videre avancement i Conference League, hvor de til februar møder belgiske Union Saint-Gilloise.

Medie: Manchester United vil presse profil ned i løn – udnytter ikke option

Frankfurt er sekser i Bundesligaen ved vinterpausen. De starter forårssæsonen med en udekamp mod RB Leipzig den 13. januar.

Manchester United betalte i september 2020 hele 39 millioner euro – 290 millioner kroner – for Van de Beek i Ajax. Siden har han været på udlån i Everton i foråret 2022.

Succesen i Manchester United er imidlertid udeblevet, og under fire forskellige permanente og midlertidige managers er det således kun blevet til 62 officielle kampe for klubben. I de 62 kampe er det i snit blevet til lidt under 35 minutter per kamp.

På Old Traffprd har Van de Beek kontrakt til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P