Premier League

Medie: Klopp scouter Crystal Palace-profil som mulig afløser for Salah

Mohamed Salahs karriere hos Liverpool varer ikke evigt, og klubbens tyske manager Jürgen Klopp har måske fundet afløseren i London hos Crystal Palace.

Jürgen Klopp har måske udset sig afløseren for Mohamed Salah i Liverpool - Michael Olise i Crystal Palace nævnes
Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den tidligere Liverpool-manager og nuværende chef i Crystal Palace, Roy Hodgson, kan snarligt forvente et opkald fra kollegaen i Liverpool FC.

Jürgen Klopp og Liverpool er nemlig begyndt at scoute på Crystal Palaces 22-årige angriber Michael Olise. Det skriver Football Insider.

Klopp leder løbende efter en afløser for Mohamed Salah, der igen og igen rygtes til Saudi Arabien, og her er Crystal Palace-spilleren for alvor kommet i spil.

Liverpool har angiveligt fulgt Olise helt tilbage til hans tid i Reading, men scouting af angriberens kvaliteter er for alvor blevet intensiveret de seneste uger, og der vil fremadrettet være repræsentanter fra Liverpool, når Olise spiller.

Michael Olise, der er født i England men har repræsenteret de franske ungdomslandhold, var skadet i starten af denne Premier League-sæson.

Det er dog stadig blevet til fem mål i ni kampe for den hurtige angriber. Han scorede senest to mål, da Crystal Palace vandt over Brentford.

De mål kan du se her:

Mål og Highlights: Krisen kradser videre for Brentford – Palace banker danskerklubben

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P