International Fodbold

Argentinsk fodboldpræsident: Vi freder nummer 10, når Messi går på pension

Lionel Messis landsholdstrøje med nummer 10 på ryggen ryger også på pension, når den lille tekniker en dag indstiller sin landsholdskarriere.

Den argentinske fodboldpræsident Claudio Tapia vil frede trøje nummer 10 på det argentinske landshold, når Lionel Messi går på pension
Juan Mabromata/AFP/Ritzau Scanpix

Selv når Lionel Messi går på pension fra international fodbold, vil hans arv forblive uudslettelig som en af spillets største legender.

Det argentinske fodboldforbund planlægger nemlig en følelsesladet hyldest til den fænomenale fodboldspiller. De vil pensionere hans landsholdstrøje med 10-tallet.

Den argentinske fodboldpræsident, Claudio Tapia, annoncerede ifølge en lang række medier dette forud for nytåret som en anerkendelse af Messis mange præstationer, især efter at Messi førte landet til VM-trofæet i 2022 og Copa America i 2021.

– Når Messi trækker sig fra landsholdet, vil vi ikke tillade andre at bære nummer 10 efter ham. Nummer 10 vil blive pensioneret for evigt til hans ære. Det er det mindste, vi kan gøre for ham, lød det fra præsidenten forud for nytåret.

Lionel Messi har endnu ikke sagt farvel til fodbolden og det argentinske landshold, men den 36-årige angriber erkender, at slutningen af hans glorværdige karriere nærmer sig.

Derfor er det også meget usikkert, om han vil deltage ved VM i 2026, der bliver afholdt i USA, Mexico og Canada.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P