Premier League

Tom Lockyer efter hjertestop: Var omringet af helte

Luton-anføreren, Tom Lockyer, har for første gang sendt en statusopdatering ud, hvor han takker alle, der var omkring ham, da han kollapsede med et hjertestop på Vitality Stadium den 16. december.

Tom Lockyer sætter for første gang ord på sit hjertestop.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Den 16. december spillede Luton en Premier League-kamp som så mange gange før denne sæson.

Men det blev en noget anderledes kamp mod Bournemouth på Vitality Stadium.

Efter 59 minutter gik anfører Tom Lockyer i græsset, og det skulle vise sig at være på grund af et hjertestop. Danske Philip Billing opfattede hurtigt, hvad der skete, og med fagter og gestikulationer fik han tilkaldt lægehjælp, og Lockyer blev reddet.

Nu sætter Tom Lockyer for første gang ord på, hvordan han har det efter den skrækkelige oplevelse.

– Jeg vil bare gerne sige, at jeg har det godt, og jeg føler mig som mig selv efter mit hjertestop i Bournemouth. Grunden til, at jeg har det så godt, tilfalder de heroiske aktioner fra spillere, personale, læger og paramedicinere. Jeg føler mig taknemmelig over, at dette skete for mig, mens jeg var omgivet af disse helte. De reddede mit liv. Jeg vil aldrig glemme, hvad de gjorde for mig.

– Jeg er ked af, at jeg ikke er involveret, men jeg er stolt over at se drengene kæmpe videre uden mig. Den fighter-ånd, jeg har set de seneste tre kampe, har givet mig et tiltrængt løft. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe træneren og klubben. Hvor meget, jeg kan gøre det, er stadig uvist og vil blive besluttet, når jeg mødes med specialister i det nye år, lyder det fra Tom Lockyer ifølge BBC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P