Premier League

Roy Hodgson svarer igen: Jeg er 76 år gammel – det er respektløst!

Roy Hodgson fik lørdag aften en særdeles tiltrængt sejr i Premier League, men alligevel blev den aldrende manager efterfølgende forholdt til fyringsrygter.

Roy Hodgson giver ikke meget for spekulationerne om hans fremtid.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Hver eneste gang, Roy Hodgson står i spidsen for Crystal Palace, sætter han ny rekord.

Den 76-årige Palace-manager er med afstand den ældste manager nogensinde i Premier League, og han har snart fem år ned til nummer to og tre på listen – henholdsvis Bobby Robson og Sir Alex Ferguson.

På det seneste har der dog været stort pres på Crystal Palace-manageren som følge af en stime på otte Premier League-kampe uden sejr.

Mål og Highlights: Krisen kradser videre for Brentford – Palace banker danskerklubben

Lørdag blev det så til en 3-1-sejr over ligeledes kriseramte Brentford, men efterfølgende skulle han alligevel svare på, hvordan han forholdt sig til de rygter og spekulationer, der har nævnt den tidligere Nottingham Forest-cheftræner Steve Cooper, som hans snarlige afløser.

– Jeg skal sige dig, hvad jeg virkelig synes. Jeg er 76 år gammel. Jeg har arbejdet i 47 år. Jeg har fået en CBE (Den ypperste britiske orden, red.) for min tjeneste til fodbold, og jeg har et fantastisk cv.

Én dag efter fyring: Steve Cooper rygtes til ny PL-klub

– Mit sidste svar til dig er derfor, at det (spekulationer, red.) ingen forskel gør. Det interesserer mig ikke overhovedet, og at antyde, at det burde interesse mig, er respektløst, lød det efter kampen fra Roy Hodgson ifølge BeInSports.

Med de tre point lørdag går Crystal Palace ind i det nye år på Premier Leagues 13. plads – seks point over nedrykningsstregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P