Premier League

Medie: Newcastle klar til at byde 52 millioner pund på Real Madrid-kant

Med få dage til at januar transfervinduet åbner er der nu kommet et rygte om, at Newcastle overvejer at byde 52 millioner pund for en af Real Madrids kantspillere.

Eddie Howe sammen med sine Newcastle-spillere efter kampen mod Nottingham Forest.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Newcastle har ikke været bleg for at bruge penge, siden de fik saudiarabiske ejere i 2021.

Derfor er det heller ikke underligt, at med januar transfervinduets åbning kun et par dage væk, så er Newcastle begyndt at blive sat i forbindelse med nye tilgange til klubben.

Premier League-klubben hentede således denne sommer spillere som Lewis Hall, Valentino Livramento, Harvey Barnes og Sandro Tonalli.

Men ifølge et spansk medie så er Newcastle klar til at gøre brug af den store pengepung endnu engang, når transfervinduet åbner den 1. januar.

Det er mediet Defensa Central som skriver, at Newcastle har udset sig Real Madrid-spilleren Brahim Díaz som deres næste forstærkning.

Her skulle Newcastle sågar være klar til at betale 52 millioner pund – svarende til omkring 447 millioner kroner – for LaLiga-spilleren.

Tidligere Real Madrid- og AC Milan-keeper går på pension

Selvom det er blevet til 17 kampe i Real Madrid for Díaz i denne sæson, så melder det spanske medie, at tingene kan gå hurtigt i Madrid, og at den 24-årige spanier ikke er urørlig.

I sine 17 kampe for Real Madrid er det blevet til fire mål og to assist for Brahim Díaz.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P