International Fodbold

Svært at misforstå: Ronaldo reagerer på udeladelse fra top-10

Cristiano Ronaldo var ikke en del af den top-10, som Den Internationale Forening for Fodboldhistorie og Statistik tidligere på ugen udgav, og det har portugiseren nu reageret på.

Cristiano Ronaldo reagerer sarkastisk på udeladelse.
Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

En kommentar der ikke er til at tage fejl af.

Sådan må den instagram-kommentar fyldt med emojis, som Cristiano Ronaldo fredag brugte, karakteriseres.

Den portugisiske verdensstjerne kommenterede på portugisiske A Bolas opslag om de ti spillere, der tidligere på ugen er blevet kåret som planetens bedste spillere af IFFHS – Den Internationale Forening for Fodboldhistorie og Statistik.

Erling Haaland vandt prisen, men det er næppe kåringen af nordmanden, der fik Ronaldo til at reagere. Ej heller var det formentlig Kylian Mbappés andenplads eller endda den evige rival – Lionel Messi – der blev kåret som den tredjebedste spiller.

Reaktionen fra Cristiano Ronaldo kommer formentlig, fordi han slet ikke selv var inkluderet på top-10-listen.

Cristiano Ronaldo med vild milepæl: 73 landsholdsmål efter at være fyldt 30

Det gør det næppe bedre, at A Bola måske utilsigtet gnider yderligere salt i såret med følgende opslag:

– Erling Haaland er kåret til verdens bedste spiller i 2023 af IFFHS. Bernardo Silva indtager ottendepladsen og er den eneste portugiser i top-10. Er du enig?

Inters argentinske angriber Lautaro Martinez rundede Top-10 af.

IFFHS var den første organisation til at kåre Verdens Bedste Fodboldspiller allerede i 1988. Dengang var FIFA endnu ikke begyndt at kåre årets spiller, mens Ballon d’Or til og med 1994 kun blev uddelt til europæiske spillere.

Efter at have kåret Marco Van Basten som bedste spiller i både 1988 og 1989 og Lothar Matthäus i 1990, overlod IFFHS kåringen til FIFA på opfordring fra daværende FIFA-præsident Sepp Blatter. Siden 2020 har IFFHS dog atter uddelt sin egen pris, som i både 2020 og 2021 gik til Robert Lewandowski, mens Lionel Messi løb med æren i 2022.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P