1 min læsningCristiano Ronaldo med vild milepæl: 73 landsholdsmål efter at være fyldt 30

Fredag aften kom Cristiano Ronaldo endnu engang på måltavlen for Portugal, da han scorede sit 72. og 73. mål efter at være fyldt 30 år.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo fejrer sin scoring for Portugal mod Slovakiet.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix.

To mål blev det til for Cristiano Ronaldo, da Portugal besejrede Slovakiet på hjemmebane fredag aften.

Men ikke nok med, at Ronaldos to scoringer sikrede Portugal en plads ved EM-slutrunden i Tyskland i 2024, så betyder de to mål også, at den portugisiske superstjerne nu har lavet imponerende 73 mål på landsholdet, siden han fyldte 30.

Udover at det høje målantal er imponerende i sig selv på det personlige plan for Ronaldo, så kan portugiseren faktisk også prale med, at han på kun otte år har scoret flere mål end flere nationers all-time topscorer.

For ifølge journalisten Fabrizio Romano så ville Cristiano Ronaldo nemlig have været all-time topscorer for lande som England, Spanien, Frankrig, Tyskland, Holland, Danmark, Italien samt 185 andre, hvis man blot kigger på antallet af mål portugiseren har lavet, siden sin 30 års fødselsdag.

I alt er det blevet til 123 mål for Ronaldo i sine 201 optrædener for Portugal, mens portugiseren også har vundet et EM- og Nations League-trofæ.

Portugal skal igen i aktion i EM-kvalifikationen, når de mandag den 16. oktober skal en tur til Bosnien-Hercegovina.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P